Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Een reikicursus is plezierig, bijzonder, ontspannen en niet moeilijk. Er is een goede sfeer. Je hebt geen voorkennis nodig. Theorie en praktijk komen aan bod. Je oefent met elkaar. De cursus kan in een klein groepje  om persoonlijke aandacht te garanderen.

Wat kan ik als ik een Reikicursus I heb gevolgd?

Na de cursus kun je jezelf Reiki doorgeven. Je kent meerdere behandelwijzen. Je weet wat Reiki is en kent de oorsprong ervan. De Reikibeginnerscursus is met name voor jezelf bedoeld. Ook kun je, als daar aan toe bent, mensen, dieren en planten om je heen behandelen.

Leer hoe je een reiki behandeling geeft

De cursus Reiki 1 leert je om je af te stemmen op de reiki energie, en om deze energie door te geven via je handen aan jezelf en anderen. Je leert alle technieken en handposities, waaronder de zelfbehandeling en de chakra-behandeling. Ook krijg je informatie en inspiratie over de toepassing van de uitgangspunten van reiki in het dagelijks leven.

Ontdek stap voor stap de voordelen van reiki

Met reiki 1 kun je jezelf behandelen en de energie ook doorgeven aan anderen. Wanneer je je handen plaatst, bij jezelf of bij een ander, begint de reiki-energie te stromen. Dit kan leiden tot meer ontspanning, een beter contact met je lichaam, innerlijke rust en meer zelfkennis. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt op alle vlakken van je leven meer balans.

Ontvang de spirituele reiki inwijding

Bij deze eerste graad reiki cursus ontvang je op een traditionele reiki inwijding. Je bent daardoor in staat om de universele levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven via handoplegging. Geef je nu op voor de verrijking van jezelf. De groepjes zijn klein, en vooral de cursus vind een intake gesprek plaats. De cursus duurt 2 dagdeel. Incl. BTW en certificaat