Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Reiki 2 cursus: De verdieping  Wat is de bedoeling van Reiki 2?  Reiki 2 is een verdieping. Je krijgt weer een inwijding. Dit intensiveert de Reiki energie die je kunt door geven.  Waar Reiki I op het fysieke lichaam is gericht, is Reiki 2 vooral op emotioneel en mentaal niveau gericht, en kan daardoor zeer heftig zijn. Je kunt veranderen, opener worden, eerlijker. En dat kan schokkend zijn voor jezelf en je omgeving. Praat dus met je omgeving als je begint aan Reiki 2. Bij Reiki 2 is het niet alleen meer Universele energie ontvangen en doorgeven. Voeding, bewustzijn, bewustwording en leefgewoonten worden heel belangrijk. Bepalend is ook in hoeverre jij bezig bent met Reiki 1, de 5 leefregels, jouw manier van in het leven staan en hoe je dit in een holistisch plaatje zet om een zo groot mogelijk effect van Reiki te hebben.  

Wat is het effect van Reiki 2?  Naast een intensiever contact met Reiki en de universele energie krijg je ook de symbolen mee. Deze symbolen kunnen de energie sturen. Je begint weer bij jezelf met oefenen, oefenen, oefenen en oefenen. Na de cursus ga je experimenteren met de symbolen en leer je wat de symbolen met JOU doen.  Dit kan jaren duren. Geef jezelf die tijd. De symbolen herbergen geen krachten, maar wel een grote hoeveelheid kennis. Het gaat om eeuwenoude symbolen die in jouw aura worden gezet tijdens de inwijding. Reiki zelf geeft het kracht.  Na Reiki 2 heb je het in principe afgesloten. Het geheel is rond.  

Wat is de inhoud van de Reiki 2 cursus?  Deze cursus is bedoeld voor jezelf en je naaste omgeving en leidt niet op tot behandelaar.  Tijdens de Reiki 2 cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: • Meer toegespitste kennis m.b.t. het chakrasysteem.  • Je leert de symbolen die bij Reiki 2 horen en leert ze op de juiste manier te schrijven.  • Inoefenen van Reiki aan jezelf en anderen geven inclusief de symbolen.  • Inoefenen van Reiki op afstand geven.  • Reiki 2 initiatie (afstemming)   Duur: 2 bijeenkomsten van 4 uur.  

Voor toelating tot de Reiki cursus vindt er een intake gesprek plaats. U kan je nog opgeven voor de cursus. heb je de tweede dag met goed resultaat afgesloten ontvang je een certificaat.

Koffie/thee en iets lekker zijn gratis