Shambhala

shambhala goudaDe centrale kern van Shambhala is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met de gehele schepping en Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw kracht en meesterschap te stappen.

Shambhala is geevolueerd uit Reiki, de Shambhala energie is vele malen sterker. Je kunt Reiki vergelijken met een 5 Watt lamp en Shambhala met een 50 Watt lamp.

Shambhala is Reiki tot de 10e dimensie…. Ook als je al ingewijd bent als Reiki Master zal je Shambhala als een aanvulling en v Met de Shambhala energie kan je jezelf en anderen healen maar je kan het ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt (huis)dieren en planten healen, je werk/woonruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen etc. Shambhala is ook een gebruikelijke en effectieve methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en/of jezelf op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied te helpen herstellen.

De oorsprong van Shambhala

De oorsprong van het Shamballa systeem zoals we het nu kennen ligt ver terug, in de tijd vóór geschiedschrijving. Germaine was toen geïncarneerd in de beschaving van Atlantis. Hij grondde de energieën van het oorspronkelijke systeem om wezens van een laag bewustzijn, die als slaven dienden, te helpen. Hij wilde dat slavernij niet meer geaccepteerd zou worden en deze wezens bevrijden van hun slavernij en onwetendheid.

Het huidige systeem is veel uitgebreider dan toen, omdat we nu in staat zijn hogere energieën aan te kunnen. Het doel is nog wel steeds hetzelfde: ons bevrijden uit onwetendheid en onvrijheid en ons in de kracht en vrijheid van onze meesterschap brengen. Wat betekent het om een meester te zijn? Het betekent in ieder geval niet; macht over anderen. Het betekent eenvoudig meesterschap over jezelf, zoals iedere ware meester je zou vertellen.

Het doel van Shambhala

Het doel van Shambhala is de uitbreiding van bewustzijn. En door verruiming van bewustzijn mensen in harmonie en balans brengen. De ontwikkeling van mensen gaat steeds meer in een persoonlijke, individuele richting, waarbij het vorm krijgen van het unieke van elk mens, met zijn of haar specifieke gaven de kern van het proces vormt. Shambhala is gericht op het in je eigen kracht komen en daaraan vorm geven.